Bivši "orao" smiruje bes navijača u Firenci zbog Vlahovićevog transfera u Juventus

30.01.2022

08:05

0

Autor: 24sedam

"Momak je tako odlučio i tu se ništa više ne može učiniti"

Bivši "orao" smiruje bes navijača u Firenci zbog Vlahovićevog transfera u Juventus
FKN8Je0XsAUKRP6 - Copyright Juventusfc

Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je svoju inostranu karijeru počeo da gradi igrajući za Fiorentinu posle švajcarskog Bazela, pokušao je u izjavi za lokalni radio u Firenci da smiri malo navijačke strasti zbog odlaska Dušana Vlahovića u Juventus.

Zdravko Kuzmanović kaže da je to bila odluka Vlahovića i da se posle nje moraju svi pomiriti sa takvim ishodom prelaznog roka.

MN Press
Zdravko Kuzmanović u duelu sa Polom Pogbom

Napravio je veliki skok u kvalitetu, ojačao se u Firenci i žao mi je navijača što je otišao u Juve. Igrao sam i u Firenci i znam koliki je rivalitet. Ali momak je odlučio i ništa se tu ne može više učiniti, mogu samo da mu poželim sreću. Vlahović ima veliki kvalitet i najjači je napadač kojeg imamo u Srbiji - rekao je aktuelni direktor novosadskog Proletera.

U firenci očigledno ne razmišljaju kao njihov bivši fudbaler, već su lokalne vlasti odlučile da podignu tužbu protiv Vlahovića zbog navodnog kršenja COVID-19 protokola i prevremenog izlaska iz karantina. To se prema njihovim incormacijama desilo zbog pregovora sa Juventusom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike