Srbin kaže da snimak vara: Nisam hteo da ga bijem, pričali smo na engleskom, a onda mi je nešto rekao

26.01.2022

16:19

0

Autor: 24sedam

Bogdan Planić došao na saslušanje zbog napada na sudiju

Srbin kaže da snimak vara: Nisam hteo da ga bijem, pričali smo na engleskom, a onda mi je nešto rekao
planić4 - Copyright Profimedia

Bivši štoper Crvene zvezde i OFK Beograda Bogdan Planić izašao je pred disciplinskog sudiju izraelske prve lige kako bi objasnio svoj postupak na kraju utakmice njegovog Makabija Haife i Hapoela iz Jerusalima (1:1).

Planić je po odsviranom kraju prišao sudiju, da bi posle par sekundi taj razgovor prerastao u nešto drugo, pa su ostali članovi Makabija jedva obuzdali svog defanzivca da ne dođe do obračuna.

Planić je na saslušanju rekao da fudbalski savez uvek ima razumevanje za sudije, a nikad za igrače:

Profimedia
Bogdan Planić

- Na kraju utakmice otišao sam kod sudije, bio sam veoma miran. Rekao sam mu da nema osećaj, jer sam dobio udarac u glavu i onesvestio se i nije prekinuo igru. To se vidi na snimku. Nisam psovao, kao što je sudija naveo u izveštaju. Govorio sam sa poštovanjem, on mi je govorio drugačije, vikao je na mene na engleskom i onda mi rekao nešto na hebrejskom što nisam razumeo. Kada sam se iznervirao, glasno sam ga pita "šta si rekao". To je jedino što sam rekao. Gil Ofek me je zamolio da se smirim i ja sam se smirio. Sudija je otišao u svlačionicu, a ja sam otišao da se zahvalim navijačima. Da sam zaslužio crveni karton, on bi mi u tom trenutku pokazao. Rekao je šta je rekao i otišao dalje. Mislio sam da će biti ovde, jer cbi potvrdio sve što sam rekao - rekao je Planić.

Profimedia
 

- Mislio sam da vodimo normalan razgovor, u početku je bilo vrlo mirno. Zašto uvek pokušavate da razumete sudije, a ne igrače? On ima izveštaj koji može da napiše, ja ne.

Još nije poznato koliku će Planić kaznu dobiti, ali i ljudi iz kluba su bili na ovom saslušanju kako bi pomenuli slične slučajeve iz prošlosti koji su žestoko sankcionisani. Makabi Haifa je prvoplasirani tim u šampionatu, a Planić jedan od najboljih igrača.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike