Sada je i zvanično, nema dileme: Gosensu milioni, a do skoro je zarađivao 300.000 (FOTO)

27.01.2022

20:43

0

Autor: 24sedam

Stiglo je i ozvaničenje saradnje!

Sada je i zvanično, nema dileme: Gosensu milioni, a do skoro je zarađivao 300.000 (FOTO)
ggggggggggggggggggggg - Copyright Printskrin/FCInter

Ozbiljan posao Intera. Doveo je beka koji je briljirao u dresu Atalante. Na taj način Nerazuri su postali jači za Robina Gosensa, a Atalanta je postala slabije. Dugo se pisalo o ovom transferu, sada je sve i ozvaničeno.

Gosens će se godinu i po dana voditi kao pozajmljen igrač Atalante, klub iz Milana će za to platiti 3.000.000 evra, a tek posle toga će igrač biti otkupljen za 22.000.000 evra. Iako se vodi kao obavezan otkup, u saopštenju Intera na sajtu stoji da će se otkup dogoditi „pod određenim uslovima“. Nije precizirano kojim.

Robin Gosens će potpisati za Inter do 2026. godine, a imaće godišnju platu od 2.500.000 evra. Veliki korak napred za fudbalera koji je pre samo četiri leta igrao za Atalantu za smešnih 300.000 evra. 

Gosens igra levog beka-krilo, a po potrebi i u sredini po levoj strani. Iako ne spada u sam vrh evropskih fudbalskih zvezda, u Italiji je jako cenjen, kao i kod svih ljubitelja fudbala. A sada vidimo da ima razloga za to, jer će i on i Vlahović ostati u Seriji A, iako su mogli da odu za veće pare.

Vlahović u Juventusu, Gosens zvanično u Interu.

 

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike