Mesi u svađi sa Pikeom i njegovom Šakirom! Za sve su krive pare

27.01.2022

08:37

0

Autor: 24sedam

Argentinac od avgusta ima osećaj da ga je prijatelj izdao

Mesi u svađi sa Pikeom i njegovom Šakirom! Za sve su krive pare
pike i mesi - Copyright Profimedia

Da je Pike prošlog avgusta ranije pristao na smanjenje plate, možda bi bilo dovoljno para da Barselona zadrži Mesija. Kapiten Barse je otezao sa prihvatanjem novog ugovora što je na kraju Argentinca odvelo u PSŽ, a to je nešto što čuveni "Pulga" nije mogao da zaboravi i oprosti.

Ovu inforamciju i etar pustila je jedna katalonska tv stanica, pozivajući se na svoje izvore koji su tokom rođendanske proslave Ćavija Ernandeza primetili da su Mesiju prišli svi bivši saigrači da ga pozdrave osim Pikea

- Odnos se pogoršao nakon poslednjeg obnavljanja Pikeovog ugovora sa smanjenjem plate. To je povredilo Mesija i zato je on bio razočaran. Ne bih želeo da koristim reč "izdaja", ali da, osećao se prevarenim od Pikea, jer nije potpisao sve dok Mesi nije napustio Barsu. Mesi je mislio da je ovu akciju trebalo preduzeti pre njegovog odlaska u PSŽ - glasi priča sa katalonske TV stanice.

kkkk
 

Prema istom izvoru Mesi je svoju ljutnju pokazao u nekim "Whats app" grupama sa svojim saigračima.

- Imao sam priliku da vidim poruku na Whats app od Mesija do bivšeg saigrača, gde je on napisao koliko je razočaran Pikeom.

Prema rečima novinara, Mesi i Pike su bili nekada u dobrim odnosima. Ali bračni par Pike-Šakira nije poslednjih godina bio pozivan na porodične proslave Argentinca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike