Spominjali se i Hal i Zvezda: Pešić je presekao, ostaje li u Turskoj

24.01.2022

15:13

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji napadač crveno-belih se oglasio na društvenim mrežama

Spominjali se i Hal i Zvezda: Pešić je presekao, ostaje li u Turskoj
Untitled - Copyright Printscreen

Aleksandar Pešić je u poslednje vreme menjao klubove, pa se sada pojavila spekulacija da će da pređe u Hal. Ipak, bivši napadač Crvene zvezde neće napustiti Karagumruk, što je i potvrdio na društvenim mrežama.

- Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju.

Printscreen /Instagaram/pesic45
 

Nakon razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odluku da ostanem u Istanbulu - napisao je Pešić na društvenim mrežama.

Podsetimo, u turski klub čijeg je predsednika ishvalio, Pešić je prešao posle boravka u Izraelu. Stigao je kao slobodan agent i potpisao ugovor do juna 2023. godine. Mada se kao opcija pominjala i Crvena zvezda, ali za sada od toga neće biti ništa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike