Zvezda prodaje "čudo od deteta" Milanu! Višemilionski transfer, "uskočio" umesto Mihinog zeta, a Italijani kažu može da bude "novi Vlahović"

23.01.2022

14:14

1

Autor: 24sedam

Realizacija se očekuje u narednim danima

Zvezda prodaje "čudo od deteta" Milanu! Višemilionski transfer, "uskočio" umesto Mihinog zeta, a Italijani kažu može da bude "novi Vlahović"
20211201mmLazeti08 - Copyright MN Press

Marko Lazetić je uveliko na izlaznim vratima Crvene zvezde i prema pisanju medija u Italiji, već je "viđen" kao novi fudbaler Milana. Kako se dalje navodi, posao bi trebalo da bude realizovan u naredna dva-tri dana. Prema istom izvoru transfer mladog napadača koji je juče napunio 18 godina bi trebalo da bude vredan oko pet miliona evra.

- Upravi Milana zapao je za oko pošto je mlad, talentovan i nije skup. Spremni su da plate oko pet miliona evra (uključujući i bonuse) za 18-godišnjaka o kojem se priča da bi mogao da postane "novi Dušan Vlahović" - objašnjeno je u tekstu Gazete delo Sport.

Lazetić koji (i dalje) ima ugovor sa Zvezdom do 30. juna 2024. godine je viđen kao zamena za Pjetra Pelegrija koji je došao na pozajmicu iz Monaka prošlog leta, ali se nije dokazao. Doduše imao je problema i sa povredama mišića, pa nije mogao da se dokaže Stefanu Pioliju. Inače, Pelegri je verenik Viktorije, ćerke Siniše Mihajlovića, šefa stručnog štaba Bolonje.

Ali vratimo se Lazetiću, za koga se kaže da će biti priključen treninzima prvog tima, pa će moći i da "krade zanat" od mnogo iskusnijih, Zlatana Ibrahimovića i Olivijea Žirua.

- Uprkos visini (192 cm), elegantan je fudbaler. Kombinacija je fizičke snage, izdržljivosti i sile. U Srbiji se klade na njega. Opisuju ga kao momka koji ima "nos za gol", koji je spreman da pomogne ekipi i kada nema loptu - dodato je u opisu Lazetića za koga nisu zaboravili da spomenu i da je bratanac Nikole Lazetića, koji je u Serijama A i B odigrao oko 160 utakmica.

Međutim, nije isključeno da zaigra i za Milanovu Primavera ekipu, ali će u svakom slučaju Pioliju stalno biti pred očima. Inače, za Lazetića je ozbiljno interesovanje pokazao i Torino.

Mladi napadač trenutno je sa Zvezdom na pripremama u Turskoj, a u poslednje vreme sve češće mu je šef Dejan Stanković davao šansu. Doduše, kao rezervisti. Izdanak škole crveno-belih debitovao je kao 16-godišnjak u novembru 2020. godine, a nedavno je protiv Kolubare dao svoj prvenac.

Ako se transfer realizuje, što je gotovo sigurno, Stanković će na raspolaganju imati dva klasična napadača Milana Pavkova i novajliju Ohija Omoijuanfoa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike