Golman "orlova" uverava Italijane: Oni koji igraju na Marakani već su naučeni na pritisak, neće se uplašiti ni pred San Sirom!

23.01.2022

11:09

0

Autor: 24sedam

Vlada Avramov pričao za Gazetu o Marku Lazetiću

Golman "orlova" uverava Italijane: Oni koji igraju na Marakani već su naučeni na pritisak, neće se uplašiti ni pred San Sirom!
avramov - Copyright MN Press

Bivši reprezentativac Srbije i golman nekoliko italijanskih ekipa Vlada Avramov predstavio je Marka Lazetića u intervjuu za Gazetu delo sport.

Mladi centarfor je sve bliži odlasku u Milan, koji je ponudio Zvezdi četiri miliona evra za ovaj transfer, uz procente od buduće prodaje i garantovane bonuse ako se karijera 18-godišnjeg fudbalera bude razvijala u pravom smeru.

- Danas je najbolji igrač Crvene zvezde. Ima fizičke i tehničke karakteristike da bi se moglo reći da u osamnaestoj godini ima sve što je potrebno da bi bio zvezda tima - priča Avramov.

- Ima osobine vrhunskog fudbalera, tehnički je veoma dobar, a i nešto što se spolja ne vidi. Potiče iz porodice velikih sportista, oca odbojkaša, njegovi stričevi bili su profesionalni fudbaleri. Prate ga, upućuju ga pravim savetima. Ima sport u svom DNK, zna da se ponaša.

MN Press
Marko Lazetić

Avramov zbog toga misli da Lazetić na terenu liči na igrača tinejdžera:

- Nije slučajno što na terenu ne izgleda kao dečak rođen 2004. godine, već mnogo, mnogo zrelije. Da li je dolazak tako mlad u Italiju rizičan? Ne, naprotiv. Upravo u Italiji učiš taktiku i definitivno razvijaš svoje telo. Što pre mlada osoba stigne, to bolje. Tada upoznaje okruženje, uči I verujte mi: oni koji igraju na Marakani već su naučeni na pritisak, neće se uplašiti ni pred San Sirom.

Bivša jedinica Vićence, Fiorentine i Kaljarija misli da bi se Milanu moglo da ponovi iskustvo "ljubičastih" sa Dušanom Vlahovićem:

MN Press
Marko Lazetić

 

- Može li on biti novi Vlahović? Apsolutno da. Dušan je pobednik, ali Marko može to da ponovi Milan je stigao i pre nego što su drugi hteli, a to se desilo i sa Vlahovićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike