Partizan uskoro u Antaliji: Stanojević odredio spisak, sve se manje-više zna, samo su dve stvari još nepoznate

21.01.2022

15:02

0

Autor: 24sedam

Ka Turskoj će krenuti u nedelju

Partizan uskoro u Antaliji: Stanojević odredio spisak, sve se manje-više zna, samo su dve stvari još nepoznate
20211215ivMetalacPartizan06 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana će još samo dva dana boraviti u Beogradu, a u nedelju će krenuti ka Turskoj, tačnije Antaliji. Tamo će biti sprovedene pripreme za nastavak sezone u koju crno-beli ulaze kao prvoplasirani na tabeli Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević već je odredio spisak, i na njemu je 30 fudbalera.

FK Partizan
 

U ekspediciji crno-belih, uz igrački kadar, stručni štab i medicinsko osoblje, biće i nekoliko članova menadžmenta kluba. To su sportski direktor Ivica Iliev, koordinator za sportska pitanja i šef skaut službe Ivica Kralj, kao i skaut prvog tima Dejan Rusmir.

Napravljen je i spisak protivnika, koji ipak još nije kompletiran. Za sada se znaju samo tri protivnika, a dva će biti naknadno određena.

- Protivnik za 29. januar će biti definisan u roku od dan-dva, a to će najverovatnije biti neka od više turskih ekipa koje će u istom periodu kad i crno-beli boraviti u Beleku. Turska prvenstvena sezona jeste u toku, ali je kod njih dvonedeljna pauza sad od vikenda pa u narednih 14 dana, što znači da će bilo koja od tih ekipa biti u priličnoj takmičarskoj formi, stiže u Belek praktično samo na jedno manje "osveženje", pa će predstavljati snažnog rivala i istu takvu proveru, kako god se taj protivnik bude zvao.

Što se tiče protivnika za prepodnevni termin 5. februara, on će se u Beleku tražiti "u hodu" (tokom boravka tamo), a sam termin je svakako specifičan jer se istog dana, samo u popodnevnim časovima, odigrava i pripremni meč protiv gruzijskog šampiona, što znači da će igrački kadar crno-belih biti "izdeljen" na te dve utakmice, po kriterijumima koje će izdefinisati stručni štab - objašnjeno je na sajtu crno-belih.

Inače, utakmice će biti direktno prenošene na TV Arena sport.

Spisak pripremnih utakmica FK Partizan:

Partizan - Tikveš (Severna Makedonija) - 25. januar (14.00)
Partizan - protivnik nepoznat - 29. januar (15.00)
Partizan - Dinamo Moskva (Rusija) - 2. februar (14.00)
Partizan - protivnik nepoznat - 5. februar (11.00)
Partizan - Dinamo Batumi (Gruzija) - 5. februar (15.00)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike