Ako je i postojao sukob sa Stankovićem, sada je stavljena tačka: Kapiten Zvezde ponovo sa ekipom

15.01.2022

14:03

0

Autor: 24sedam

Milan Borjan se oporavio od covid-19, ali i od svađe sa trenerom

Ako je i postojao sukob sa Stankovićem, sada je stavljena tačka: Kapiten Zvezde ponovo sa ekipom
profimedia-0631112374 - Copyright Profimedia

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uspešno se oporavio od koronavirusa i od danas se nalazi pripremama u Antaliji zajedno sa ostalim igračima.

O njegovom ostanku u Zvezdi prezhodnih mesec dana se mnogo spekulisalo, jer je bilo reči o teškom sukobu sa trenerom Dejanom Stankovićem u svlačionici posle utakmice sa Radnikom, ali su dve strane očigledno pronašle način da nastave dalje zajedno:

- Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan što sam stigao. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro, jedva čekam da se popodne priključim ekipi na treningu. Osećam se fenomenalno, prošla je korona kroz mene u “hodu”. Tek kada sam se vratio u Beograd sam saznao da sam pozitivan na redovnom testiranju. Posle nekoliko dana, uz lekove i savete doktora sve je prošlo kako treba. Na drugom testiranju bio sam negativan. Seo sam odmah u avion i pridružio se saigračima - počeo je Borjan.

Promo/FK Crvena zvezda
Seku Sanogo, Milan Borjan i Aleksandar Dragović

 

Reprezentativca Kanade očekuju obaveze u nacionalnom timu, pa će već za sedam dana morati nazad preko Atlantika.

- Čeka nas dugačak period u Antaliji, ali svi momci su spremni. Jedva čekaju da se vrate utakmicama. Kada krene prvenstvo da se borimo za titulu i probamo da osvojimo pehar. Presrećan sam, ali nažalost biću ovde sa njima samo sedam dana. Nakon toga putujem zbog obaveza u reprezentaciji Kanade, očekuju me tri meča. Nedostajaće mi da budem sa saigračima tri nedelje ovde u Turskoj, ali očekuju me reprezentativne obaveze. Kada se vratim krećemo u pohod na titulu. 
 
Na pripremama su kada je reč o golmanima, tu još iskusni Popović, kao i mladi Gordić i Marinković. 
 
- Uvek sam tu za mlade igrače, da ih posavetujem, pomognem da se prilagode treninzima i utakmicama. Mladi imaju maksimalnu podršku. Šta god da im treba znaju da uvek mogu da mi “pokucaju na vrata”, da me nazovu, popričaju sa mnom kako bi im dao savet ukoliko mogu da pomognem. Uvek su dobrodošli, a to važi i za sve ostale saigrače - zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike