Ma, baš me boli uvo što neću igrati, postaću milioner! Nekada fudbaler Barse i Arsenala, danas se bavi građevinom

16.01.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

Gde je i šta radi Aleks Song?

Ma, baš me boli uvo što neću igrati, postaću milioner! Nekada fudbaler Barse i Arsenala, danas se bavi građevinom
sssssssssssssssssssssssssssss - Copyright Printskrin/youtube/Laliga

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Barselone, Aleks Song, sada je u Kamerunu i vraća "dug" društvu. Zaradio je novac u inostranstvu  i bavi se ulaganjem u građevinu u svom gradu Duala, a ujedno se bavi i modom.

U jednom od razgovora na društvenim mrežama prisetio se kako je izgledalo kada ga je zvala Barselona. Nije ga interesovalo da li će igrati, već samo da zaradi novac.

Igrao je i u Premijer ligi, ali izgleda da je najviše uzeo u Barsi.

- Kada mi je Barsa ponudila ugovor, video sam koliko mogu da zaradim, nisam ni razmišljao o ponudi. Osetio sam da će moja suprga i deca da imaju lagodan život kada se završi moja karijera. Sportski direktor mi je rekao da neću igrati mnogo utakmica, ali mene je baš bolelo uvo - zna sam da ću postati milioner - rekao je Song.

Ispričao je i anegdotu kada je video od Tijerija Anrija da vozi besan automobil, pa se prevario. Nije imao novac za benzin zato što je auto mnogo trošio.

- Hteo sam da igram rame uz rame sa velikim momcima. Mogao sam da stanem kada god sam hteo i da idem u izlaske. Ali sam išao na trening i gledao Tijerija Anrija, kralja, kako se pojavljuje u neverovatnom automobilu. Rekao sam da želim isti po svaku cenu. Posle sam morao da ga vratim posle dva meseca jer mi je sav novac išao na benzin! Rekao sam im, dajte mi Tojotu, ovaj automobil je previše za mene - rekao je Song.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Song (@17alexsong)

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike