Ajaks krade belgijskog Nikona el Maestra! Navijači mole klinca da ostane u Anderlehtu (VIDEO)

04.01.2022

14:53

0

Autor: 24sedam

Rajan Bunida iako 15-godišnjak jedna od važnijih tema u belgijskom fudbalu

Ajaks krade belgijskog Nikona el Maestra! Navijači mole klinca da ostane u Anderlehtu (VIDEO)
bunida - Copyright Instagram printscreen

Rajan Bunida ima svega 15 godina, sponzorski ugovor sa Najkom, preko 330.000 pratilaca na Instagramu i već godinu dana ponudu Andelehta da potpiše i postane najplaćeniji mladi fudbaler u Belgiji.

Zasad supertalentovani klinac i njegovi roditelji odbijaju tu mogućnost, a njihovo ponašanje tumači se u medijima kao želja da se uskoro preseli u neki bogatiji zapadnoevropski klub. Sve je počelo priznanjem predsednika Anderelhta u jednom podkastu:

-  Mislim da nam je Rajan iskliznuo iz zagrljaja.

 

 

 

Posle priče Votera Vandenhutea navijači su napravili počeli da vrše pritisak na igrača i njegovu porodicu, čak je i na društvenim mrežama pokrenuta akcija "#staybounida" .

Ako ovaj pokušaj bude neuspešan, a procene ukazuju na takav rasplet, Andeleht će u najboljem slučaju dobti trening kompenzaciju od par desetina hiljada evra.

Sumnja se da će taj novac doći sa računa Ajaksa, gde je dečak sa roditeljima boravio nedavno u poseti stadionu i Akademiji i da mu je tom prilikom uručen dres sa Krojfovim brojem "14" i njegovim imenom.

Srpski ljubitelji fudbala još pamte kako je početkom 2000-tih pažnju evropskih medija privlačio tada srpsk idečak Nikon Jevtić, poznatiji kao Nikon El Maestro. Njegov brat Nestor dana sedi na klupi turskog Gectepea.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike