Dešava se i to: Selektor Španije nije znao da su Švajcarci igrali sa desetoricom

15.11.2020

07:29 >> 00:22

0

Autor: N. St.

Luis Enrike priznao da nije video isključenje protivničkog defanzivca

Dešava se i to: Selektor Španije nije znao da su Švajcarci igrali sa desetoricom
Copyright Tanjug/Alessandro della Valle/Keystone via AP

Da je bila prijateljska utakmica, pa i da se ovakve greške razumeju. Ali nije. U petom kolu četvrte grupe u A Ligi nacija Španija je u Bazelu gostovala Švajcarskoj.

Meč je završen nerešenim rezultatom (1:1), a u prvom planu bio je kapiten Serhio Ramos koji nije realizovao dva penala. Međutim, nije samo on bio u centru pažnje.

Prosto je neverovatno da selektor „crvene furije“ Luis Enrike nije imao pojma da je domaćin igrao sa desetoricom od 79. minuta, jer je Elvedi dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Iznenadilo ga je novinarsko pitanje o tome zašto nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost.

– Isključenje? Kakvo isključenje – pitao je Enrike članove PR službe koji su bili pored, kada je dobio potvrdu priznao je da nije znao za to.

Pročitajte još: Francuzi u Portugaliji overili mesto na završnom turniru Lige nacija, Španci promašili dva penala i prepustili lidersku poziciju Nemcima

Potom je dao analizu viđenog.

– Dobro smo igrali, igrači su poštovali plan, imali smo dominaciju, veći posed lopte. Fudbal je poseban i fantastičan sport, ponekad je nepravedan. Imali smo šanse, nismo dali gol, ali mi se sviđa mi se ono što vidim. Imamo dosta prostora za napredak u ekipi i biću uz njih do kraja sveta – poručio je Enrike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike