Aleksandar Stanojević ide iz Partizana na leto?

04.01.2022

16:03

0

Autor: 24sedam

Približava se kraj saradnje...

Aleksandar Stanojević ide iz Partizana na leto?
0MET6011A - Copyright MN Press

Nije zvanično – jeste definitivno: Aleksandar Stanojević neće biti trener Partizana u sezoni 2022/22 piše Mocart Sport.

Trener će na kraju aktuelnog ciklusa napustiti klupu crno-belih čime će okončati bezmalo dve godine bitisanja u drugom mandatu. Stanojevićeva odluka nagoveštena je nekoliko puta tokom jeseni, a sazrela je po okončanju prvog dela takmičarskog ciklusa koji je Parni valjak okončao na prvom mestu superligaške tabele, kao učesnik eliminacionih borbi u Ligi konferencije, uz očekivani plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Stanojević usled velike potrošnje energije i umora rešio da se uopšte ne upušta u razgovore o nastavku saradnje, piše Mocart Sport.

Ne može se reći da je ovakva odluka iznenađenje, jer je i sam stručnjak najavio da će se tako nešto dogoditi.

- Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula - teško - rekao je Stanojević nedavno.

Naravno, želja i motivacija Stanojevića ne dolaze u pitanje za drugi deo sezone. Ali, posle njega će očigledno uslediti pozdrav sa crno-belim bojama.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike