Stanojević zabrinuo Grobare: Teško da ću ostati čak i ako osvojimo titulu!

01.01.2022

10:24

0

Strateg je pod ugovorom sa crno-belima do kraja sezone

Stanojević zabrinuo Grobare: Teško da ću ostati čak i ako osvojimo titulu!
viber_image_2021-12-01_18-03-43-886 - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana imali su itekako uspešnu jesen. Osim što su obezbedili nastavak takmičenja u Kupu Srbije, kao i evropsko proleće, prvi su na tabeli Superlige Srbije, te nose naslov jesenjeg prvaka države.

Ipak, u novogodišnjem intervjuu, trener ekipe, Aleksandar Stanojević, kazao je nešto što će zabrinuti sve navijače crno-belih.

Stanojević sa Partizanom ima ugovor do kraja sezone. Evidentno je da ga neće produžiti ove zime, pa se nameću brojna pitanja oko njegovog ostanka.

- Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula - teško.

Da ne budem isključiv do kraja, možda se razmišljanje promeni posle odmora, kada se malo sve slegne, napuni energija, ali eto, pričamo u smiraju 2021. godine i tako razmišljam trenutno. Partizan je za mene sve, u klubu sam od malena, imam odrešene ruke da radim svoj posao najbolje što mogu, prezadovoljan sam finansijama, ne treba mi ništa preko onoga što imam, kod kuće sam u Beogradu i da nema tog stresa, ostao bih u Humskoj do kraja života, to vam potpisujem. Mislite li da je lepše i lakše u inostranstvu - nije, verujte - istakao je Stanojević.

Ovakav rasplet utiče i na potpisivanje novih ugovora sa igračima, čak dvanaestorica čekaju da razgovore sa upravom.

Ipak, sačekajmo jun, sa ili bez titule, i crno-beli će tada znati šta im je činiti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike