Eriksen spreman da progovori! Danac ozbiljno razmišlja o nastavku karijere

04.01.2022

07:28

0

Autor: 24sedam

Agent doskorašnjeg fudbalera Intera najavljuje povratak na teren svog igrača

Eriksen spreman da progovori! Danac ozbiljno razmišlja o nastavku karijere
Copyright Profimedia.rs

Prve misli koje moraju da prođu kroz glavu su "zašto?" i "da li je to pametno?", onda kada čujete da Kristijan Eriksen zaista ozbiljno razmišlja o nastavku karijere.

Stavovi su podeljeni. Jedni će reći - što da ne, sada ima defibrilator i nema nikakvih problema, a drugi biti izričito protiv. Na kraju, pita se samo doskorašnji fudbaler Intera.

Danski as se srušio na terenu tokom prve utakmice Evropskog prvenstva, sedam minuta je bukvalno bio mrtav, ali su lekari uspeli da ga povrate u život.

 

 

Ugrađen mu je defibrilator i sada može normalno da živi i funkcioniše, ali se čak ni struka ne slaže po pitanju da li sme da se vrati naporima koje iziskuje profesionalno bavljenje sportom.

Sa klubom iz Milana raskinuo je ugovor jer u Italiji nije dozvoljeno igranje sa defibrilatorom, a njegov agent Martin Šut tvrdi da će Kristijan sigurno nastaviti sa fudbalom.

- Svi moraju da se pridržavaju pravila. Nakon srčanog udara znao sam da je Italija "ćorsokak" i počeo sam razgovore s našim agentima tamo. Kristijan je ambiciozan čovek i zna da je i dalje u formi i da može da igra fudbal - rekao je agent Danca, pa poručio:

- Uskoro će vam on sam reći nešto više o svojim ambicijama. Očekujte to veoma brzo!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike