Supruga Zvezdinog kapitena ponovo intrigira! Objavila je veoma, veoma zanimljivu poruku

03.01.2022

14:32

0

Autor: 24sedam

Snežana Borjan je prilično aktivna na društvenim mrežama

Supruga Zvezdinog kapitena ponovo intrigira! Objavila je veoma, veoma zanimljivu poruku
20210228mmBorjan13 - Copyright MN Press

Supruga golmana i kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana ponovo se oglasila na Instagramu. Na popularnoj društvenoj mreži, na svom nalogu je objavila poruku "Ne igraj se sa mnom, kada znaš da igram bolje".

Ne zna se kome je poruka namenjena, ali je zanimljivo da se pojavila nedugo posle izjave generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića. Funkcioner kluba iz Ljutice Bogdana je najavio da će biti dopunjen disciplinski ugovor, čime će se regulisati ponašanje fudbalera i njihovih porodica na društvenim mrežama.

Printscreen/Instagram/Snezanafi
 

Da li je ovo bio odgovor na pomenutu najavu, ostaje nam da nagađamo.

Podsetimo, nedavno je Borjan najavio da želi da ide iz kluba, a onda su usledile i brojne izjave sa obe strane. Ali, čelnici imaju jasan stav, da žele da ga zadrže, kao i da ga na to obavezuje važeći ugovor.

Uostalom, posle praznika je zakazana i prozivka, pa će tada sve biti mnogo jasnije. Prvi deo priprema biće obavljen na Kipru, a drugi u Turskoj. Početak takmičarske sezone za tim Dejana Stankovića planiran je za 12. februar, kada će u okviru Superlige Srbije biti odigrana utakmica sa Čukaričkim.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike