"Di-džej" optužen da je tokom fotografisanja preneo virus Mesiju dobio pretnje smrću

03.01.2022

14:18

0

Autor: 24sedam

Sporna fotografija objavljena na Instagramu

"Di-džej" optužen da je tokom fotografisanja preneo virus Mesiju dobio pretnje smrću
mesi - Copyright Instagram printscreen

Argentinski "di-džej" Fer Palasio uplašio se za svoju bezbednost nakon što mu je preko društvenih mreža stiglo na hiljade pretećih poruka zbog sumnje da je zaslužan za zaražavanje Lea Mesija koronavirusom.

Prestravljeni "di-džej" morao je da se oglasi preko Instagrama i da demantuje informaciju koja se raširila preko društvenih mreža u kojoj je baš on optužen za Mesijeve probleme sa koronavirusom. Za sve je naravno zaslužna jedna od njihovih zajedničkih fotografija, snimljena tokom Mesijeve posete rodnom Rosariju u noćnom klubu.

- Ja sam u trendu na Tviteru jer je Mesi pozitivan na COVID-19. Ljudi mi to prenose govoreći da sam ga ja zarazio. Čak su me nazvali ubicom. Dobio sam mnogo veoma loših poruka. Juče sam se testirao jer moram da putujem u Urugvaj i nemam COVID-19 - rekao je Fer Palasio u svoju odbranu.

 

 

Mesijevo zdravstveno stanje je jedna od gorućih tema u Argentini, pa stoga ne čudi strah "di-džeja", kao ni poruka podrške predsednika Fudbalskog saveza Argentine:

- Dragi Leo, želim ti brz oporavak i da izdržiš virus na najblaži mogući način. Ovde te čekamo, da ponovo uživamo u tvojoj magiji, u dresu koji toliko volimo -  napisao je Čiki Tapija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike