Od satova i njihovih cena pamet staje! Bogatstvo oko ruku srpskih fudbalera! (FOTO)

24.12.2021

12:55

6

Autor: 24sedam

Najbolji fudbaleri Srbije vlasnici izuzetnih satova zbog lepote i vrednosti na tržištu

Od satova i njihovih cena pamet staje! Bogatstvo oko ruku srpskih fudbalera! (FOTO)
tadić - Copyright Dušan Tadić, sat "Patek Philippe World Time 5230R-001", vrednost 40.000 evra / Foto: 24sedam

Najbolji srpski fudbaleri, bivši i sadašnji, mogu da se pohvale i lepim primercima svetski poznatih proizvođača ručnih satova, čije cene na tržištu dostižu vrtoglave vrednosti.

Na tradicionalnoj proslavi Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj se dodeljuje priznanje "Zlatna lopta" najboljem fudbaleru, fudbalerki i treneru godine, briljirao je lauerat i kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić sa svojim časovnikom marke "Patek Philippe World Time 5230R-001". Ovaj primerak može se kupiti po ceni od blizu 40.000 evra.

Stefan Mitrović, sat "Yacht-Master II, Steel Everose gold", vrednost 24.000 evra / 24sedam
 

Štoper "orlova" i Hetafea Stefan Mitrović može da se pohvali sa jako lepim modelom "Yacht-Master II, Steel Everose gold". Ovakav sat je dostupan na tržištu, a cena mu dostiže vrednost od 24.000 evra.

Duško Tošić je završio igračku karijeru i sada će mu svaka vrsta preciznosti biti neophodna u novom poslu fudbalskog menadžera. Pretpostavlja se da je fudbalsko oko izoštrio tokom dve decenije profesionalnog igranja širom Evrope i Kine, a za sat i njegovu preciznost neka ne brine. Reč je sjajnom primerku "GMT-Master II, Everose Gold", koji se može kupiti za 36.000 evra.

Duško Tošić, sat "GMT-Master II, Everose Gold", vrednost 36.000 evra / 24sedam
 

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura takođe može da se podiči svojim primerkom "Sky-Dweller, Everose Gold" vrednim 39.000 evra.

Miloš Vazura, sat "Sky-Dweller, Everose Gold", vrednost 39.000 evra / 24sedam
 

Veliki kolekcionar satova je i Pep Gvardiola. U njegovom vlasništvu se nalazi "Richard Mille RM-022 tourbillon", napravljen od titanijuma, za koji stručnjaci tvrde da ih je svega pet komada u svetu. Ovaj sat košta oko 500.000 evra. Trener Sitija ekskluzivan je i u slučaju "Richard Mille - the RM010 Automatic AMC Blue". Cena je daleko manja od prethodnog, svega 75.000 evra, ali važno je istaći da postoji samo 30 komada.

 

Pep Gvardiola, sat "Richard Mille - the RM010 Automatic AMC Blue", vrednost 75.000 / Profimedia
 

Naravno, lepota ovih satova privlači i one koji ne vole da uživaju samo u njihovom pogledu. Veoma su česti slučajevi u poslednjih godinu dana da razne bande upadaju u kuće poznatih fudbalera i iz njih odnose nakit i druge skupocene predmete.

Prošle godine u Holandiji je uhapšena grupa zvana "Roleks banda", koja je planirala da opljačka i Dušana Tadića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike