Zvezda odbila 2 miliona! Pojačanje nad pojačanjima ostaje na "Marakani"!

30.12.2021

18:00

0

Autor: 24sedam

U nastavku sezone crveno-beli će i dalje igrati na tri fronta

Zvezda odbila 2 miliona! Pojačanje nad pojačanjima ostaje na "Marakani"!
20211016ivKolubaraZvezda27 - Copyright MN Press

Kada prođu praznici, šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković će obaviti prozivku, a na njoj će biti i Aleksandar Dragović. Iskusni defanzivac, reprezentativac Austrije došao je letos i pokazao da je pravo pojačanje. Baš zbog toga, odbijena je ponuda iz Turkse, od Trabzona.

- Tačno da smo imali ponudu za Dragovića iz Turske, predočio sam to rukovodstvu Crvene zvezde, ali oni nisu želeli da se upuštaju u pregovore.

Rekli su da im Dragović mnogo znači, očekuju od njega da nastavi tamo gde je stao jesenas, donese titulu i pomogne u kvalifikacijama na leto. Mi smo taj stav kluba apsolutno razumeli - rekao je za Mozzart sport nekadašnji štoper Crvene zvezde, a sada menadžer Milan Dudić.

Nezvanično, turski klub je nudio srpskom šampionu obeštećenje od oko dva miliona evra, ali je ponuda odbijena. Prema procenama specilajizovanog sajta, Transfermarkta vrednost 30-godišnjeg štopera je oko četiri miliona evra.

Podsetimo, Dragović je od dolaska u Ljutice Bogdana odigrao 30 utakmica u svim takmičenjima. U Superligi postigao je i tri gola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike