Mbape slomio srce Spajdermenu, a onda sipao so na ranu! Prvo je rekao da neće u Totenhem, a sad: Mislim da u životu neću tamo igrati!

28.12.2021

20:40

0

Autor: 24sedam

Sjajni Francuz otkrio da ga dres "pevaca" ne privlači

Mbape slomio srce Spajdermenu, a onda sipao so na ranu! Prvo je rekao da neće u Totenhem, a sad: Mislim da u životu neću tamo igrati!
profimedia-0647699179 - Copyright Profimedia

Navijači Totenhema verovatno su samo u snovima zamišljali Kilijana Mbapea u dresu njihovog kluba. I, iako se snovi nekada i ostvare, ovaj, barem prema rečima sjajnog Francuza, neće nikada.

Slomio je napadač PSŽ srce navijačima „pevaca“ kada je, na poziv holivudske zvezde Toma Holanda da dođe u londonski klub, odgovorio da je to nemoguće, da bi im sada dodatno sipao so na ranu.

Sjajni reprezentativac „galskih petlova“ je u razgovoru za CNN, tokom kojeg je govorio i o potencijalnom transferu u Real Madrid, na pitanje o mogućem dolasku u Totenhem kazao:

- Mislim da nikada u životu neću igrati za Totenhem! Holand m je pitao o tome, ali ne, ne… To je sjajan klub, siguran sam da će ove sezone napraviti nešto dobro sa Konteom, koji je odličan menadžer – kazao je Mbape.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike