Italija mora na Mundijal, ali će biti mnogo teško pobediti Makedoniju! Legendarni Vijeri upozorava zemljake

28.12.2021

17:11

0

Autor: 24sedam

Aktuelni prvak Evrope mora kroz dve utakmice baraža da pokuša da se domogne Svetskog prvenstva

Italija mora na Mundijal, ali će biti mnogo teško pobediti Makedoniju! Legendarni Vijeri upozorava zemljake
profimedia-0639342721 - Copyright Profimedia

Fudbalski navijači Italije ove godine su bili najradosniji kada su njihovi ljubimci osvojili Evropsko prvenstvo. Ali i najtužniji kada reprezentacija nije uspela da izbori direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Pred aktuelnim prvacima Evrope je baraž, a put Katara se može samo ako se preskoče obe prepreke. Prva je Severna Makedonija, a druga bolji iz duela Turske i Portugala. Naravno pod uslovom da preskoče prvu.

Na papiru to ne bi trebalo da bude neki veliki problem, ali legendarni italijanski fudbaler Kristijan Bobo Vijeri šalje upozorenje fudbalerima.

- Doveli smo se u veliki problem. Biće veoma teko pobediti Makedoniju. Pa onda Tursku ili Portugal u gostima. Biće neverovatan pritisak, a uz sav ovaj pritisak teško je igrati - rekao je nekadašnji as Milana, Intera, Juventusa, Lacija, madridskog Atletika i reprezentacije Italije.

Ne želi Vijeri da neko pomisli kako ne veruje u ekipu. Želi samo da ih pripremi na ono što ih očekuje do marta i duela sa Makedoncima.

- To su momci koji su osvojili prvenstvo Evrope, znaju vrednost i težinu plavog dresa. Potreban nam je korak dalje, nismo imali obavezu da osvojimo Euro, samo da odigramo dobar turnir. A sada treba proći kroz dva kruga baraža. Italija mora da bude na Svetskom prvenstvu, a pritisak je sve veći i veći. Videćemo karakter naših reprezentativaca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike