Bivši fudbaler Radnika izgubio najvažniju bitku, tuga prekrila srpski fudbal

25.12.2021

07:34

0

Autor: 24sedam

Nemanja Mirosavljević prošlog leta prekinuo igračku karijeru i postao trener

Bivši fudbaler Radnika izgubio najvažniju bitku, tuga prekrila srpski fudbal
imageedit_1_9071215193 - Copyright MN Press

Bivši fudbaler Radnika iz Surdulice i trener u Omladinskoj školi Grafičara Nemanja Mirosavljević preminuo je u 25. godini posle nekoliko dana velike borbe da pobedi u najvažnijoj utakmici za život. Mirosavljević je doživeo srčani zastoj pre par dana, ali je posle reanimacije vraćen rad srčanog mišića i održavan je životu. Na veliku žalost svih koji su poznavali ovog sjajnog momka, na kraju je i medicina morala da prizna poraz.

Njegov klub Grafičar, gde je trenirao decu, izdao je ovim povodom sledeće saopštenje. 

 

 

- Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba. Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca volela. Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvek ćeš biti sa nama. Počivaj u miru! - stoji u saopštenju Grafičara.

Tokom igračke karijere Mirosavljević je nastupao za Vojvodinu, Inđiju, Radnik, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu Rada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike