Euforija u svlačionici: Trener Kairata čestitao igračima, onda pomenuo Zvezdu i počela je "ludnica" (VIDEO)

14.07.2021

17:33 >> 17:36

0

U revanšu je bilo 2:0 za Kazahstance

Euforija u svlačionici: Trener Kairata čestitao igračima, onda pomenuo Zvezdu i počela je "ludnica" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Instagram/kzsports

Kairat će biti protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ekipa iz Kazahstana je u dvomeču uvodnog kola bila uspešnija od Makabija iz Haife, ukupnim rezultatom 3:1.

U revanšu, u Almatiju je bilo 2:0 i a ovaj način Kairat je prvi put izbacio jedan tim iz Izraela. U svlaćionici je napravljena prava fešta, a trener Kiril Keker nije propustio priliku da ohrabri svoje igrače.

Podsetio ih je da je Kairat već pobeđivao Zvezdu. U prvom dvomeču u sezoni 2002/03 pod vođstvom Zorana Filipovića, crveno-beli su ostvarili dvostruku pobedu, ukupnim skorom od 5:0.

Drugi put u dvomeču sa timom iz Almatija, u uvodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope 2015. godine, bilo je 2:0 i 2:1 za Kazahstance. To je tada bio veliki “šamar” za crveno-bele.

Sada srpski šampion ima priliku za revanš.

– Neki od vas će se u četvrtak oporavljati, dok će se drugi pripremati za utakmicu u prvenstvu. Momci, naredni rival je Crvena zvezda koju je Kairat već pobeđivao. To je super, moramo da idemo dalje. Sada smo napravili prvi korak. Hvala  svima – poručio je Keker čije reči su izazvale pravu euforiju.

Zvezda će u prvoj utakmici biti gost, a ona je zakazana za sledeću sredu. Revanš je u Beogradu na stadionu “Rajko Mitić” sedam dana kasnije.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike