Sve priče da napuštam NIP su glupost! Dev1ce demantovao priče o povratku u Astralis

21.12.2021

14:18

0

Danac trvdi da će i seldeće godine nositi dres iste ekipe

Sve priče da napuštam NIP su glupost! Dev1ce demantovao priče o povratku u Astralis
device-770x433 - Copyright RUR

Novinari sa Dexerta i 1pv.fr-a su juče preneli da je Dev1ice izrazio želju da nakon samo 8 meseci napusti NIP, ali samo par sati nakon toga je Danac lično na svom tviteru potvrdio da je su sve spekulacije "čista glupost", te da će i naredne godine nositi dres švedske organizacije.

Iako se radi o novinarima čiji su izvori vrlo pouzdani, dešava se nekada i da pogreše. Ubrzo nakon što su počele da se šire spekulacije o mogućem povratu Dev1ce-a u Astralis, Nikolaj je lično odlučio da se obrati svojim fanovima.

- Danas su se pojavile novo spekulacije u vezi mog odsustva. Ne bih trebao uglavnom da reagujem na takve stvari, ali mislim da nije fer prema mojim saigračima. Ove godine je moje mentalno zdravlje primilo veliki udarac, što zbog nekih privatnih razloga, što zbog pritiska koje donosi profesionalna karijera - izjavio je Dev1ce i zaključio:

 

 

- NIP i moji saigrači imaju puno razumevanja, jer su mi dozvolili da radim na mom mentalnom zdravlju. Aktivno radim na tome da se oporavim i da ponovo budem najbolja verzija sebe. Zbog toga želim da napomenem da su sve priče o tome da ja želim da napustim ekipu čista glupost.

Iako bi bilo uzbudljivo ponovo videti Dev1ce-a u dresu Astralisa, jer smatram da bi postali jedna od najboljih ekipa na svetu, rekao bih da je Danac ovime potvrdio da će nastaviti da nastupa za Nindže.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike