iNation pobedom nad Endangered-om slavio na SCL turniru

06.12.2021

17:53

0

Jedna od najboljih domaćih CS:GO ekipa osvojila svoj prvi internacionalni turnir

iNation pobedom nad Endangered-om slavio na SCL turniru
ination-1540x1155 - Copyright IeSF

Jedna od najboljih domaćih CS:GO ekipa, iNation, je pobedom nad ekipom Endangered uspela da slavi na SCL Season 1: Public Division turnir i tako da osvoji svoj prvi internacionalni turnir, piše portal "Rur.rs".

Iako je turnir zvanično počeo 18. oktobra, četvrtfinale je počelo tek 27. novembra. iNation je tog dana bio bolji od mađarskog Honveda, zbog čega su se plasirali u polufinale, koje je bilo zakazano za ovaj vikend.

Tamo ih je čekala britanska ekipa True Ambition, koja je pružila veliki otpor. Uspela je našoj ekipi da oduzme jednu mapu, ali nedovoljno da uradi išta više, pa se iNation plasirao u veliko finale, gde su se sastali sa Endangered-om.

Ovaj okršaj je otvoren na Nuku, mapi koja je bila izbor naših momaka. Već u startu smo dobili jedan neverovatno neizvestan meč, a nijedna ekipa nikako nije uspela da se odvoji. Bugarska ekipa je sa tri vezane runde došla do velike prednosti od 14-12, ali se iNation nije predao. Uspeli su da osvoje poslednje 4 runde i da naprave važan preokret na startu ovog finala.

Zatim je na red došao Miraž. Ovo je mapa na kojoj je dugo delovalo kao da će Choiv i njegovi momci uspeti da dođu do lagane pobede, ali im prednost od 11-4 nije bila dovoljno. Endangered se sjajnom CT stranom vratio u meč, a onda i prvi stigao do dva meč poena. iNation je uspeo da obezbedi produžetke, ali ne i da kompletira svoj preokret, zbog čega smo gledali treću i odlučujuću mapu.Preostao je samo Inferno na kojem je iNation opet poveo sa 11-4. Za razliku od Miraža, ovaj put nisu dozvolili protivnicima da se vrate u meč, pa su slavili rezultatom 16-10. Za ovu petorku je ovo prvi internacionalni turnir koji su osvojili, a posebne pohvale moramo da uputimo Nikoli ”Dragon” Boškovići i Vladanu ”VLDN” Radeviću, koji su briljirali tokom celog finala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike