Cloud9 nije ništa izgubio posle prodaje Perkza: Otišao po istoj, ako ne i malo većoj ceni

08.12.2021

17:43

0

Direktor i vlasnik se lično oglasio o prodaji Hrvata

Cloud9 nije ništa izgubio posle prodaje Perkza: Otišao po istoj, ako ne i malo većoj ceni
perkz - Copyright Rur/Riot Games
Džek Etijen, direktor Cloud9-a, objavio je na Redditu kako njegova organizacija nije izgubila prodajom Luke "Perkz" Perkovića, pošto ga je prodala po istoj, ako ne i malo većoj ceni.
 
Pre tačno 12 meseci smo prisustvovali jednom od najvećih transfera u istoriji esporta, kada je Perkz iz redova G2-a prešao u Cloud9. Hrvatski midlejner je jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena, zbog čega nije iznenađenje što je američka ekipa navodno uložila oko 5 miliona dolara za njegov transfer.

Za samo godinu dana je uspeo da pomogne ekipi da osvoji LCS Spring, LCS Mid-Season Showdown, kao i da bude jedina američka ekipa koja je uspela da prođe grupnu fazu Worldsa. Iako organizacija nije želela da se rastane sa Perkzom, izrazio je želju da ponovo zaigra u Evropi, što je odmah privuklo pažnju mnogih ekipa.

Mnogi fanovi su spekulisali da ne postoji šansa da Cloud9 za njegov transfer dobije novac koji su uložili prošle godine, zbog čega se i sam direktor oglasio preko reddita. ”Prodali smo Perkza po istoj, ako ne i većoj ceni nego što smo platili”, napisao je Džek.

Sada nam ostaje samo da sačekamo i da vidimo gde će on to tačno nastaviti svoju karijeru. Dva imena koja su se najviše pominjala su Fnatic i Vitality, ali zbog ugovora koji je potpisao, zabranjen mu je da potpiše za Fnatic, zbog čega je francuska organizacija glavni favorit.

U kom dresu biste voleli da vidite Perkza?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike