Matumbaman definitivno odlučio: ”Ovo mi je poslednja sezona”

03.12.2021

17:47

0

Ova njegova odluka je definitivna i ništa mu neće promeniti mišljenje

Matumbaman definitivno odlučio: ”Ovo mi je poslednja sezona”
matumbaman-liquid-ti7-1540x962 - Copyright Valve

The International 7 šampion, Lase ”MATUMBAMAN” Urpalainen, koji se posle vrlo uspešne sezone sa Team Secret-om nedavno vratio Team Liquid-u, je izjavio da planira da se penzioniše posle TI11, piše portal "Rur.rs".

Matumbaman je otkrio da je ozbiljno razmatrao penziju nakon eliminacije sa TI10, ali da je ipak odlučio da želi da se takmiči još jednu sezonu. Dodao je da je ovo njegova definitivna odluka, i da mu ništa neće promeniti mišljenje.

Team Secret je imao odličan TI run, ali kako to obično biva, titula im je pred kraj izmakla. Izgubili su od šampiona, Team Spirit, osvojivši bronzu.

Poslednje poglavlje njegove profesionalne Dota 2 karijere odigraće se sa organizacijom sa kojom je osvojio TI7 – Team Liquid. Trenutno imaju jednu pobedu u 2022 DPC sezoni, a u sledećem duelu će se sastati sa OG-jem, u utorak, 7. decembra.

Na kraju prošle sezone oprostili smo se od još nekoliko velikana, među kojima je i dvostruki TI šampion, Ceb. Ipak, ne bi bio prvi put da neki Dota 2 profesionalac izađe iz penzije, tako da ova Matumbamanova ”definitivna odluka” možda i nije baš tako definitivna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike