Bwipo potpisao za Team Liquid

23.11.2021

18:09

0

Dugogodišnji član Fnatica će svoju karijeru nastaviti Americi

Bwipo potpisao za Team Liquid
bwipo - Copyright Team Liquid

Dugogodišnji član Fnatica, Gabriel “Bwipo” Rau, će svoju karijeru nastaviti Americi, pošto je sinoć zvanično predstavljen kao novi član Team Liquida, piše portal "Rur.rs".

O ovom transferu se spekulisalo već nekoliko nedelja, ali je organizacija tek sinoć finalizirala pregovore. Bwipo je bio član Fnatic četiri godine, a za to vreme je osvojio dve titule LEC titule, uglavnom igrajući na toplejnu, pre nego što je u poslednjoj sezoni prebačen u džunglu.

 

 

Na toj poziciji se i nije toliko proslavio, zbog čega će u dresu Team Liquida ponovo igrati na topu. Samo par dana ranije, Liquid je produžio ugovore sa Santorinom i CoreJJ-em, zbog čega im sada preostaje da potvrde novog ADC i mid igrača.

Kako navodi Upcomer, dva imena koja se pominju kao moguća pojačanju su Hansa Sama, član Rogue-a, kao i Bjergsen, jedan od najpoznatijih League of Legends igrača u Americi, koji su u oktobru prošle godine penzionisao. Izrazio je želju da se vrati u akciju, pa ćemo možda uskoro dobiti priliku da gledamo Danca ponovo u akciji.

Nova LCS sezona počinje 14. januara, kada budemo imali priliku da gledamo LCS Lock-in turnir na kojem će Team Liquid braniti svoju titulu. Da li verujete da će Bwipo uspeti da se snađe u Americi i da povrati formu iz prethodnih godina, kada je važio za jednog od najboljih toplejn igrača u Evropi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike