Bivši profesionalni fudbaler brani boje Srbije na NBA2K turniru (video)

09.01.2021

09:33 >> 11:56

0

Autor: D. B.

Nikola Lukić je momak za istoriju

Bivši profesionalni fudbaler brani boje Srbije na NBA2K turniru (video)
Copyright Profimedia

Vreme je za drugi “NBA 2K League European” pozivni turnir. Među 90 igrača sa Starog kontineta biće i predstavnik Srbije, Nikola Lukić, momak koji je širom sveta poznat pod nadimkom DarthVadeer.

Ovaj momak je nekada bio profesionalni fudbaler koji je igrao za nekoliko timova u Srbiji kao što su Metalac, Radnički Niš, Voždovac, beloruske Minske i Dinamo iz Minska…

Ovaj turnir održaće se od 8. do 10. januara i na njemu će se nadmetati takmičari iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Nemačke, Vatikana, Mađarske, Italije, Litvanije, Holandije, Norveške, Srbije, Španije, Švedske i Velike Britanije. Tokom tri dana majsotri džojstika će se online nadmetati u mečevima visokog intenziteta i to pred trenerima i skautima “NBA 2K lige”. Liga će dodeliti pristup za draft odabranom broju najboljih sa ovog događaja.

Pročitajte još

Igrači koji su se kvalifikovali za draft NBA 2K lige 2020. godine na međunarodnim kvalifikacionim događajima u vansezoni, automatski će se kvalifikovati i za draft za 2021. godinu, ali mogu da se takmiče i na ovom pozivnom turnir. Reč je o momcima iz Nemačke Janisu Nojmanu (JLB_2K) i Marselu Stolu (MGoCrzy), kao i o Špancima Mariju Ortegi Arizi (avemario32) i Eduardu Paskaku de Veri (eduardopv), te Britancu Džordanu Polverinu (WelshJordy).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike