Procurilo preko 90 Deadlock video-klipova, a Valve se i dalje ne oglašava

28.05.2024

06:46

0

Ključno pitanje je hoće li sve biti hit ili promašaj

Procurilo preko 90 Deadlock video-klipova, a Valve se i dalje ne oglašava
Copyright printscreen/rur.rs

Hoće li Deadlock biti hit ili promašaj? Tokom protekle nedelje, snimci i slike igre pod nazivom Deadlock, za koju se tvrdi da je sledeći veliki naslov Valvea, počeli su da se pojavljuju na internetu. Ovaj 6v6 hero shooter deluje sve manje kao lažnjak, s obzirom na količinu materijala koji je objavljen.

U nedostatku zvanične potvrde, ne možemo sa sigurnošću reći da je Deadlock zaista sledeća igra Valvea, ali ono što je neosporno jeste da postoji beta verzija igre koja izgleda kao Valveov rad. Procureli su snimci i opisi sa korisnika Gabe Followera na mreži X, specijaliste za Valve data-mining.

 

 

Nakon toga, korisnik PlayerIGN (nije povezan sa IGN) je objavio video Deadlocka na X-u, koji se uglavnom poklapa sa tim opisom. Šine su značajan deo mapa, omogućavajući igračima da se brzo kreću između zona i spuštaju se u borbe, dok gradovi koje vidimo jako liče na mape kakve smo viđali u Team Fortressu.

Prava poplava informacija došla je sa foruma 4chan, gde je objavljen niz threadova posvećenih Deadlock leakovima, tačnije čak 94 različita video klipa. Svi ovi snimci potiču iz beta verzije ili iz fajlova igre (npr. tutorijali), što definitivno ukazuje na to da Deadlock zaista postoji, a ovo curenje je ogromno za Valve. Iako nije na nivou krađe source koda Half-Life 2, nije daleko.

Za Valve stvari malo počinju da izmiču kontrolu. Pored gore navedenog, postoji i YouTube video koji prikazuje sve herojske sposobnosti (koji sadrži snimke iz perioda kada se igra zvala Neon Prime, sa više sci-fi elemenata).

Najčešća poređenja koja se prave su sa Overwatchom, koji je sam po sebi bio inspirisan Team Fortressom, ali ovde ima mnogo više elemenata koji ukazuju na duhovnog naslednika TF2. Jedno curenje prikazuje robota u odelu sličnom Spy-ovom braon odelu, dok lik Infernus podseća na kombinaciju Pyro-a i Sniper-a. Ovo verovatno neće zadovoljiti fanove Team Fortress 2 koji se nadaju trećem delu, ali TF2 nije ostavio puno prostora za direktan nastavak.

Znajući kako posluje Valve, moguće je da će se uskoro oglasiti na svom blogu, ali nas takođe ne bi iznenadilo ako nikada više ne čujemo za ovaj naslov. S obzirom da materijali dolaze iz beta, ili čak alpha faze, moguće da je igra već sada izgleda dosta drugačije i da određeni elementi nisu planirani u finalnoj verziji. U svakom slučaju, preostaje nam da strpljivo čekamo, jer po svemu sudeći, igra nije ni blizu gotovog proizvoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike