Crownfall update je konačno stigao, ali od peča ni traga ni glasa!

19.04.2024

23:53

0

Imaće četiri poglavlja i trajaće nekoliko meseci

Crownfall update je konačno stigao, ali od peča ni traga ni glasa!
Crownfall - Copyright printscreen/rur.rs/valve

Valve je sinoć u sitne sate predstavio dugoočekivani Crownfall update. Iako nudi solidnu količinu sadržaja, deo apdejta kome smo se najviše nadali, patch 7.36, i dalje izostaje, i nije nam poznato kada će tačno izaći.

Crownfall je fokusiran na Vengeful Spirit i Skywrath Mage-a, njihov put ka osveti i borbu protiv zle kraljice Imperije. Pre izlaska samog apdejta, Valve je okačio strip, Ascension Day, koji nam je na jako lep način ispričao njihovu priču. Shodno tome, dobili smo prve Arcana skinove za ove heroje, koji dolaze u nekoliko različitih stilova. Skinovi su sjajni, ali nam se najviše dopada što nisu zaključani iza nekoliko stotina Battle Pass levela kao ranije - odmah ih možete kupiti po ceni od 34,99 dolara.

 

 

Pored Arcana, dobili smo i novi chest sa skinovima za Legion Commander, Drow Ranger, Bloodseekera, Zevsa, Meepa, Silencera, Ursu, Wraith Kinga, Nature’s Propheta, Hoodwink i Omniknighta, a tu je i novi Baby Roshan kurir.

Crownfall nam je doneo i novi game mod za raznim zabavnim mini igrama. Tokom igre otkrivaćete i dodatni lore o Venge, Skywrathu, Imeperiji i boginji Scree’Auk.

Iako su komentari na update uglavnom pozitivni, mnogi fanovi su razočarani jer je Valve ponovo odložio patch 7.36, kao i heroja Ringmastera, koji je najavljen tokom prošlogodišnjeg Internationala. Na svu sreću, Valve je otkrio da će Crownfall trajati nekoliko meseci, kao i da je ovo prvo od ukupno četiri poglavlja. Sredinom maja izlazi sledeće poglavlje, a nadamo se i patch 7.36.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike