Sa nula prijavljenih timova, veliki Valorant LAN prešao na CS2

30.01.2024

18:43

0

Organizator je pokušao da ”vrbuje” igrače sa nekoliko šaljivih objava, ali bezuspešno

Sa nula prijavljenih timova, veliki Valorant LAN prešao na CS2
Copyright Valve

Posle razočaravajućeg odziva za FRAG/MENT Valorant LAN, organizator Fragadelphia je potvrdio da je odustao od svoje prvobitne ideje, i da će se na turniru ipak igrati Counter-Strike 2. Fanovi su podržali ovu odluku, što dodatno dokazuje koja igra je popularnija (barem u ovom trenutku).

Fragadelphia Valorant turnir je prvobitno najavljen 12. januara, i iako je ponudio jeftinije učešće za prve prijavljene ekipe, prikupio je 0 prijava. Organizator je pokušao da ”vrbuje” igrače sa nekoliko šaljivih objava, ali bezuspešno. Fragadelphia je nakon toga ”zapretila” timovima, rekavši da će u krajnjem slučaju morati da pređe na CS2, što se na kraju i obistinilo, piše portal "Rur.rs".

Prema informacijama organizatora, na turniru će se takmičiti 32 CS2 ekipe u TAP Esports Centru u Filadelfiji, za početni nagradni fond od 10.000 dolara. Iz saopštenja saznajemo i da se veliki broj ekipa prijavio za turnir manje od 24 sata nakon ”prelaska sa Valoranta na kanter”.

Novi ”CS:GO” turnir će se održati od 15. do 17. marta, tik pred početak prvog Counter-Strike 2 Majora.

Neki smatraju da se niko nije prijavio za turnir jer se delom preklapa sa kvalifikacijama za VCT. Da li je to ceo razlog ili igrači pak bojkotuju Valorant?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike