Otkriven CS2 skin vredan oko milion dolara!

16.01.2024

18:59

0

Ultra redak i nikada ranije viđen skin AK-47 Case Hardened je konačno otkriven nakon više od 10 godina postojanja

Otkriven CS2 skin vredan oko milion dolara!
Skin AK-47 Case Hardened - Copyright Valve

Ultra redak i nikada ranije viđen skin AK-47 Case Hardened je konačno otkriven nakon više od 10 godina postojanja. Ovo je jedinstven skin čija je vrednost procenjena između $800.000 – $1.000.000!

Skinovi u Counter Strike-u dolaze u bezbroj varijacija, na osnovu tipa oružja, uzorka, istrošenosti i još mnogo toga. Konkretno, Case Hardened skin ima poseban tip, po imenu Plavi Dragulj – gde je većina oružja prekrivena sjajnom plavom patinom, piše portal "Rur.rs".

Ovo su često najređi i najskuplji predmeti u igri. Na primer, vlasniku retkog noža Blue Gem ponuđeno je više od 1,5 miliona dolara da ga proda, ali je on odbio!

Sada je pronađen jednako redak Plavi dragulj, ovog puta za AK-47, najbolje i najpopularnije CS2 oružje. Uprkos tome što je AK-47 skin Hardened dodat u CS:GO još 2013. godine, niko nikada nije raspakovao ili napravio StatTrak, Factory New, verziju šablona 661. Iako postoji više StatTrack 661 Pattern AK-ova u stanju „Minimal Wear“, „Factory new“ verzija nikada ranije nije pronađena.

Koliko god da iz godinu u godinu vrednosti skinova rastu, niko nas nikada neće ubediti da se isplati uložiti ovoliku sumu novca za skin u igri. Ipak, vremena se menjaju, pa možda za koju godinu ovo postane standard za trgovinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike