Spekulacije: NiKo će pojačati Falconse

03.11.2023

17:47

0

Izgleda kao da ćemo prisustvovati jednom od najvećih esports transfera svih vremena

Spekulacije: NiKo će pojačati Falconse
Copyright PGL

Nakon višenedeljnih spekulacije, izgleda kao da ćemo prisustvovati jednom od najvećih esports transfera svih vremena, jer je Nikola ”NiKo” Kovač na pragu saudijske organizacije Falcons!

Kako navode mediji iz Francuske 1pv.fr, Falconsi su ponudili višemilionsku ponudu G2 kako bi doveli jednog od najboljih Counter Strike igrača na svetu, piše portal Rur.rs!

Glasine već nedeljama kruže da će NiKo preći u Falcons, jer je potvrđeno da G2 ne želi ponovo da potpiše 26-godišnjaka jer nisu bili u mogućnosti da nastave da mu nude istu platu.

U izveštaju se takođe pominje da G2 sluša ponude za Iliju „⁠m0NESY⁠“ Osipova. Ukoliko dođe do ovog transfera cena bi takođe bila milionska, ali ovi pregovori nisu ni blizu kraja!

Falconsi su zvanično predstavili Zonica kao novog trenera tima, a očekuje se da će mu sa Magisk pridružiti svakog dana. Ukoliko mu se NiKo pridruži, a potencijalno i m0NESY i Twistzz, očekuje se da ćemo gledati novi super-tim. Nakon fudbala, Saudijci su počeli da ulažu i u esport, tako da verujem da je ovo samo početak!

Da li mislite da je ovo dobar potez za Nikolu, ili bi više voleli da ostane u G2?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike