Valve poslao novu turu pozivnica za CS2 betu

19.07.2023

14:59

0

Reakcije na betu su uglavnom bile pozitivne, ali je bilo i nekoliko zamerki

Valve poslao novu turu pozivnica za CS2 betu
Prizor iz igre/arhiva - Copyright RuR/Valve

Posle nedavnog CS2 peča koji nam je doneo novo izdanje Overpassa, Valve je novim igračima dao priliku da isprobaju betu pre nego što igra zvanično izađe ovog leta.

Counter-Strike 2 limited test, to jest beta, počeo je u martu, istog meseca kada je igra najavljena. Reakcije na betu su uglavnom bile pozitivne, ali je bilo i nekoliko zamerki.

Glavne primedbe su bile na temu vrlo ograničenog broja igrača u beti. Igrači su često naletali na iste ljude u mečevima, dok je igranje Dust dvojke do iznemoglosti dodatno srozalo celokupno iskustvo.

Valve je poslušao fanove i pustio novu turu pozivnica za beta test, jedan dan posle dolaska novog Overpassa, Vertiga i Wingman game moda. Valve je ovime povećao broj igrača u beti, a ujedno i doveo igrače koji već imaju pristup uvođenjem novih mapa.

Valve nije detaljno objasnio kriterijume za dobijanje CS2 beta ključa, osim da prioritet imaju igrači koji su igrali CS:GO u proteklom periodu, i koji imaju ”faktor poverenja”, to jest ”dobru reputaciju Steam naloga”.

Da li ste vi dobili beta ključ za Counter-Strike 2?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike