Ovo je spisak najboljih: Zli genije se umešao u društvo tajni

20.09.2020

05:50 >> 08:09

0

Autor: 24sedam

Rus sprečio dominaciju jednog tima

Ovo je spisak najboljih: Zli genije se umešao u društvo tajni
Copyright Profimedia/Alexander Prautzsch/dpa

U fudbalu, košarci, tenisu i mnogim drugim sportovima postoje jasni kriterijumi za proglašenje najboljih, bilo da su to golovi, koševi, poeni na šljaci, travi ili nešto drugo.

Za razliku od njih, u e-sportovima nije tako lako videti određene stvari. Posebno u 2020. godini kada mnogi više vremena provode pred računarima igrajući igrice. Takav problem je i za popularnu igricu Dota 2. Zbog toga je „Win.gg“ razvio algoritam kojim prati najbolje igrače u Doti 2.

Prema poslednjim podacima iz ovog meseca listu najboljih pet čine: Yapzor, Nisha, Matumbaman, Ramzes666 i Puppey. Interesantno je da su četvorica od njih iz iste ekipe – „Team Secret“.

Oni su briljirali na takmičenjima ove godine osvojili veliki broj turnira i doneli svom timu skoro milion dolara u nagradama. Najveće zasluge za to pripadaju Jazidu Jaradatu, prvoplasiranom na toj listi (Yapzor). Od kada se priključio timu 2017. godine krenuli su uzlaznom putanjom.

Da na svih pet mesta ne budu gejmeri iz istog tima pobrinuo se Roman Kušnarev (Ramzes666). On je član ekipe „Evil geniuses“ (Zli geniji). Nedavno je promenio ekipu pošto je predstavljao „Vitrus.pro“. Usled zabrane putovanja nije mogao da se priključi timu, ali su najavili moguć prelazak iz Amerike u Evropu što bi dosta značilo Kušnarevu naredne sezone s obzirom da u njega polažu velike nade.

Kada je rang timova u pitanju lista najboljih pet ide ovako: „Team Secret“, „Evil Geniuses“, „PSG.LGD“, „Vici Gaming“, „Quincy crew“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike