The Mageseeker je zvanično izašao: Nova LoL igra izgleda prelepo!

19.04.2023

17:24

0

Igrači će u ulozi Sylasa predvoditi veliki ustanak magova u Damaciji

The Mageseeker je zvanično izašao: Nova LoL igra izgleda prelepo!
Copyright Riot Forge

Riot je danas zvanično objavio The Mageseeker: A League of Legends Story, novi akcioni RPG smešten u svetu Runeterre. Igrači će u ulozi Sylasa predvoditi veliki ustanak magova u Damaciji.

Na prvi pogled odmah možemo da vidimo da umetnički tim koji stoji iza igre definitivno zna šta radi. Vizuelno, Mageseeker je inspirisan pikselizovanom grafikom retro igara, koja je savršeno modernizovana i uklopljena u setting Runeterre. Malo je reći da izgleda prelepo, piše portal "Rur.rs".

The Mageseeker se igra iz ptičje perspektive, i to kao akcioni RPG koji donosi dosta uzbudljive borbe, ali i bogatu priču. Što se likova i poznatih League of Legends šampiona tiče, saznali smo da se pored Sylasa u igri pojavljuju Lux, Garen, Jarvan IV, Shyvana, Morgana i Nocturne. Takođe se pominju Kayle, Galio, LeBlanc, Katarina, Fiddlesticks, Evelynn i Fizz.

The Mageseeker: A League of Legends Story je dostupan za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One i Xbox Series X/S.

Pored Mageseekera, Riot ove godine planira da izda još dve ”A League of Legends Story igre” – Convergence (leto 2023), akcioni 2D platformer sa Ekkom u glavnoj ulozi, kao i Song of Nunu (jesen 2023), koji je najavljen još 2021. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike