NBK i misutaaa potpisali za Falcons

16.08.2022

11:02

0

Zvanično predstavljeni u novom timu

NBK i misutaaa potpisali za Falcons
misutaa - Copyright rur/PGL

Znalo se da su Nejtan ”NBK” Šmit i Kevin ”misutaaa” Rabier na korak do potpisa za Falcons Esports, a sada pišemo da su oni ovog vikenda i zvanično predstavljeni kao nova pojačanja!

Tim, koji je potpisao za Falcons organizaciju još u februaru, postigao je pristojan uspeh u prvoj polovini 2022. godine, obezbedivši pobede na francuskom ESL nacionalnom šampionatu i ESL Challenger ligi, dostigavši 27. mesto na svetskoj rang listi. Ipak, protiv malo jačih protivnika, nisu uspeli da ostvare značajnije rezultate, zbog čega je organizacija bila voljna da uloži u pojačanja!

Kada su igrači ovakvih kvaliteta postali slobodni, znali su šta im je sledeći zadatak!

 

 

NBK i misutaaa dolaze kao zamene za Nikolasa “⁠Keoz⁠“ Dgusa i Džejsona “⁠Kyojin⁠” Ngujena. NBK se vraća u akciju nakon što ga je u martu Mouz prebacio na klupu, iako je bio član prve postave samo dva meseca. Misutaaa sa druge strane dolazi vrlo svež, odigravši poslednji meč za Vitality samo par dana pred početak letnje pauze.

Verujem da je ovim pojačanjima Falcons dobio na iskustvu, ali i na individualnom kvalitetu, te sam siguran da je svetlija budućnost pred njima. Iako nisam uvek bio najveći fan misute, verujem da je za ovaj nivo i više nego dobar, a veća sloboda mu može dati mnogo prostora za napredak. NBK je ime kojem ne treba introdukcija i znam da će mnogo pomoći ovoj petorci u nastavku!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike