Brolin potpisao za NIP u transferu vrednom 600.000 dolara!

22.03.2022

17:05

0

Mladi Šveđanin napravio ozbiljan korak u karijeri

Brolin potpisao za NIP u transferu vrednom 600.000 dolara!
34 - Copyright Ninjas in Pyjamas

Jedan od najboljih CS:GO igrača sveta Ludvig ”brollan” Brolin je danas i zvanično prešao iz redovna "Fnatic" u "Ninjas in Pyjamas" u transferu vrednom preko 600.000 američkih dolara!

Još krajem februara su se pojavile informacije da je NIP aktivirao otkupnu klauzulu, zbog čega Šveđanin nije odigrao nijedan meč od tada. Do sada nismo imali ideju u kojoj fazi su pregovori, ali sada više nema tajni. Brollan će nositi dres Nindži!

 

 

Devetnaestogodišnjak se pridružuje NIP-u usred njihove kampanje u ESL Pro Ligi u kojoj su Šveđani već obezbedili plasman u plej-of. Međutim, Brollan neće moći da se pridruži saigračima na ovom turniru, pošto pravila ne dozvoljavaju izmene u toku istog.

Organizacija nije otkrila koju će postavu koristiti tokom Major kvalifikacija, ali se očekuje da će Nikolasa "Plopski⁠" Gonzales ili Lav “phzi⁠” Smidbrant napraviti mesta.

Iako ima samo 19 godina, Brollan već četiri godine igra na samom vrhu svetske profesionalne scene. Dokazao je svoje kvalitete u mnogo navrata, zbog čega se već dva puta našao među dvadeset najboljih na kraju godine. U svojoj karijeri je podigao dva velika trofeja i siguran sam da će ovo biti veliko pojačanje za NIP, koji trenutno ima čak 7 igrača u svojoj postavi. Device je zbog zdravstvenih problema još uvek odsutan i nema informacija o mogućem povratku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike