KRIMZ zbog virusa korona propušta ESL Pro Ligu

09.03.2022

16:52

0

Nikako da krenu malo bolji dani za Fnatic

KRIMZ zbog virusa korona propušta ESL Pro Ligu
Screenshot 2022-03-09 at 17.51.50 - Copyright Fnatic

Nikako da krenu malo bolji dani za Fnatic, koji će tokom ESL Pro Lige morati da igra bez svog najboljeg igrača, Fredija ”KRIMZ” Johansona, koji zbog pozitivnog testa neće moći da putuje sa ekipom, piše portal "Rur.rs".

Fnatic svoje učešće u ligi počinje danas, pošto se nalaze u grupi A zajedno sa ekipama kao što su G2, NIP, Looking for Org, Entropiq i MOUZ. Ipak, neće moći da igraju u najboljem izdanju, pošto je KRIMZ dobio pozitivan test na korona virus. Zbog toga će umesto njega igrati član akademskom tima, Matias “⁠Banjo⁠“ Kivisto.

Fnatic se nakon turnira u Katovicama rastao sa Smooyom, ali su samo par dana kasnije ostali i bez Brollana, koji je navodno započeo pregovore sa NIP-om, zbog čega se nalazi na klupi. Umesto njih dvojice za ekipu nastupa još jedan član akademskog tima, Pepe “⁠Peppzor⁠“ Borak i doskorašnji član Complexity-a, Valentin ”poizon” Vasilev.

Fnatic se kao i G2 nada da će uskoro dobiti negativan test, nakon kojeg bi mogao da doputuje u Nemačku i pomogne ekipi ukoliko se plasira u narednu fazu. U svakom slučaju se ne nalaze u najboljoj situaciji, zbog čega će biti jedni od glavnih favorita za ispadanje.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike