garTi i proWince eliminisani sa RES CS:GO turnira

10.03.2022

15:54

0

Autor: 24sedam

Odlučujuća mapa bio je Mirage

garTi i proWince eliminisani sa RES CS:GO turnira
res - Copyright RES

Juče su na programu RES CS:GO turnira bila dva eliminaciona meča nakon kojih smo se oprostili od garTija i proWince-a!

Treći dan turnira nam je doneo dva meča lower bracketa, gde više nije bilo mesta za greške, jer bi poražene ekipe završile učešće. Prvi su na servere izašli garTi i Strive in Chaos. I jedan i druga ekipa su prikazale solidnu igru do sada, zbog čega smo znali da nas čeka uzbudljiv okršaj.

Predvođeni odličnim DEPRESHN-om, garTi osvaja prvu mapu bez previše problema rezultatom 16-8. Usledio je Mirage, gde smo gledali mnogo neizvesniji okršaj. Strive in Chaos je bio u nezgodnoj situaciji, jer su bili na korak eliminacije, ali ipak nisu dozvolili da ih to poremeti. Podigli su nivo igre, zbog čega su uspeli da dođu do izjednačenja. Pobedili su rezultatom 16-11.

Poslednja mapa bio je Ancient na kojem se videlo da garTi nije bio dovoljno spreman. Roga i Maki su dominirali, a čak ni sjajna partija DEPRESHN-a nije bila dovoljna da ih zaustavi.

Usledio je meč između proWince-a i Marten Risinga na kojem smo imali sličan tok meča, pošto je proWince dobio prvu mapu. To je razbudilo Marten koji je zaigrao znatno bolje nakon toga. Nakon što su izgubili Inferno sa 16-5, uzvratili su gotovo istom merom na Ancientu.

Odlučujuća mapa bio je Mirage, koji je ponovo doneo najviše uzbuđenja. ProWince je poveo sa 13-9, ali je onda usledila odlična serija Martena koji je došao do pobede od 16-14. Ključni igrači u ovom preokretu bili su Xavi i Ruda koji su pokazali veoma visok kvalitet igre.

Danas su na programu mečevi upper bracketa, tako da se nećemo ni od koga opraštati. Potez dana pripao je DEPRESHN-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike