4glory ponovo predstavio svoj akademski tim

20.01.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Najstariji igrač u ekipi samo samo 21 godinom je Aleksa "Aky" Kreculj

4glory ponovo predstavio svoj akademski tim
Untitled - Copyright 4glory

Domaća CS:GO ekipa 4glory je juče i zvanično predstavila novi akademski tim, Young Glorians, za koji će nastupati neki od najtalentovanijih mladih igrača iz Srbije!

Samo nedelju dana nakon što je trener prvog tima Dejan "BAXACHA" Atanacković najavio da je 4glory krenuo u potragu za novim omladinskim timom, organizacija je objavila mladu petorku. Najstariji igrač u ekipi samo samo 21 godinom je Aleksa "Aky" Kreculj, koji će nakon par meseci provedenih u ekipi DEFUSERO, dobiti priliku da zaigra za mnogo veću organizaciju.

Prošlog meseca smo imali zadovoljstvo da uradimo jedan intervju sa Aleksom, koji možete pročitati na sledećem linku!

Sa njim igrati šesnaestogodišnji Petar "zecco" Živanović, osamnaestogodišnji Nikola "RiiL3" Ristić, devetnaestogodišnji Mitar "swz" Milović i dvadesetogodišnji Mihailo "lexon" Marković. Kao što možete zaključiti radi se o jednoj vrlo mladoj ekipi, koja će sada uz pravu podršku moći da dostigne svoj potencijal.

Trener ove ekipe će biti Andrija "Andr1x" Ljubić, koji do nedavno i sam igrao profesionalno, ali se odlučio da se po prvi put oproba u trenerskoj poziciji. Svojevremeno je nastupao za ekipe kao što su iNation i ANLAKI.

Verujem da svaki od ovih momaka ima potencijal da jednog dana zaigra i za prvi tim, zbog čega verujem da je pred njima uzbudljiva sezona! Kakva su vaša očekivanja od mlade postave 4glory-a?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord i Viber grupi za sve vesti o esportu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike