Dve jako dobre vesti za Đokovića uoči sutrašnjeg polufinala

17.02.2021

08:14

0

Autor: D. B.

Novak će na teren sutra oko 9.30

Dve jako dobre vesti za Đokovića uoči sutrašnjeg polufinala
Copyright Profimedia

Novak Đoković će sutra sa početkom u 9.30 ujutru igrati meč polufinala Australijan opena protiv najvećeg iznenađenja prvog gren slema u sezoni Rusa Karaceva. Ali, ono što je vest koja će sigurno obradovati najboljeg tenisera sveta je da će taj meč biti igran – uz prisustvo publike.

U Melburnu je na snazi bio policiji čas zbog novog slučaja oboljenja od koronavirusa, pa prethodnih dana nije bilo publike na stadionima. Ipak, od četvrtka se sve menja.

– Radujemo se što se publika vraća i biće prisutna na tribinama tokom sledeća četiri dana – objasnio je direktor turnira Kreg Tili.

Na svakom meču broj gledalaca je ograničen na 7.477 ljudi. Svi oni će imati obavezu da nose zaštitne maske, naravno ukoliko nije moguće da se napravi distanca među njima.

– Igrači su bili oduševljeni što mogu da igraju pred publikom posle više od godinu dana. Mnogi su na emotivan način govorili o tome. Sve mere u borbi protiv kovid 19 ostaju na snazi. Radujemo se, nemam dileme, sjajnim danima koji su pred nama – objasnio je Tili.

Pročitajte još

Novak će i ovaj meč igrati na “Rod Lejver” areni. Pre njega, tokom dnevnog dela programa prvo će biti odigrano četvrtfinale dublova (Karter-Žile protiv Strosur-Ebden), pa polufinala u konkurenciji teniserki Osaka-Vilijams i Muhova-Brejdi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike