Dva kluba žele Asana, Partizan odredio "cenu slobode"

21.01.2021

09:53

0

Autor: D. B.

Japanac se nalazi na listi želja članova turske Superlige

Dva kluba žele Asana, Partizan odredio "cenu slobode"
Copyright MN Press

Veliki adut fudbalskog kluba Partizan, Japanac Takuma Asano, nalazi se na spisku želja Antalije i Alanje.

Dva kluba iz Turske su ozbiljno “zagrizla” za krilo crno-belih, čak su i poslali emisare u hotel u kome su smešteni crno-beli kako bi se iz prve ruke upoznali sa statusom igrača koji je bio najbolji u redovima beogradskog kluba tokom jesenje polusezone. Tokom jesenjeg dela sezone Asano je odigrao 23 utakmice za Partizan. Postigao je 12 golova, od čega deset u Superligi, a upisao je i četiri asistencije.

Kako prenosi portal “Telegraf” čiji se izveštač nalazi sa Partizanom u Antaliji, zainteresovani klubovi su dobili i konkretan odogovor koliko košta cena slobode Asana. Reč je o sumi ne manjoj od 5.000.000 evra! U karijeri momak koji se igrama u crno-belom dresu vratio u redove reprezentacije Japana igrao je za Jokaiči i Hirošimu, odakle je prešao u redove londonskog Arsenala. Englezi su ga slali na pozajmice u Štutgart i Hanover, a od avgusta 2019. godine je igrač Partizana.

Pročitajte još

Alanja je trenutno šestoplasirani tim na tabeli Superlige sa učinkom od devet pobeda, tri nerešene utakmice i šest poraza. Antaliji trenutno ne ide sve kako su zamišljali pred početak sezone, pa zauzimaju 11. mesto sa 25 osvojenih bodova (po šest pobeda i poraza i sedam nerešenih mečeva).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike