Dušan Mandić posle osvojene titule sa Pro Rekom: Veliko mi srce, okrećem se reprezentaciji Srbije

06.06.2021

06:31 >> 11:49

0

Autor: Milan Nastić

Proglašen za MVP turnira koji se održao u Beogradu

Dušan Mandić posle osvojene titule sa Pro Rekom: Veliko mi srce, okrećem se reprezentaciji Srbije
Copyright MN Press

Vaterpolisti Pro Reka su osvojili titulu najbolje ekipe u Evropi, a srpski reprzentativac Dušan Mandić proglašen je najkorisnijim igračem turnira koji je održan u Beogradu.

Pročitajte još

– Izuzetno teška sezona i ceo ovaj period. Godina je specifična zbog korone, osvojili smo Kup Italije, izgubili smo finalnu seriju od Breše i to nas je dosta uzdrmalo. Bilo nam je teško posle toga. Došli smo u Beograd, skupili smo, izdigli smo se iznad toga i pokazali smo da smo ekipa. Čuvali smo jedni drugima leđa, dali smo svoj maksimum. Puno mi je srce, dugo je Pro Reko čekao na ovu titulu. Ovo je posebna deveta titula, kojom se Pro Reko izdigao iznad svih klubova i postao najtrofejniji u Ligi šampiona. To je posebna draž, hvala mojim saigračima, treneru i stručnom štabu. MVP priznaje je najmanje bitno – rekao je Mandić posle finalnog meča.

Srpski vaterpolista je istakao da mu je ovo odlična uvertira za ono što ga očekuje sa našom selekcijom na OI u Tokiju.

– Veliki izazov je ispred nas, ko zna kako će biti sve to u vezi sa Olimpijskim igrama, svašta se priča… Nadam se da će ih biti, a mi ćemo korak po korak. Neću ništa da pričam unapred, znam šta se sve očekuje od nas. Znamo i mi ko smo i šta smo. Nemojte da nas odmah kitite medaljama oko vrata, budite strpljivi. Mi ćemo dati maksimum i borićemo se za Srbiju svim srcem, kao što to uvek radimo – zaključio je Mandić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike