Dokle više: Prvi reket sveta ponovo u nemilosti britanskih medija

19.10.2020

17:24 >> 19:13

0

Autor: Milan Nastić

Samo traže razlog da ga napadaju

Dokle više: Prvi reket sveta ponovo u nemilosti britanskih medija
Copyright Tanjug/(AP Photo/Christophe Ena)

Novak Đoković se ponovo našao na meti britanskih medija. Navodno, sad im je smetalo što prvi reket sveta nije nosio masku kada je pokazivao deci kako da udaraju lopticu.

Kao da traže uvek neki razlog, da bi napali srpskog igrača, čak i ne mora da bude neki povod, bitno je da za njih Nole uvek “loš dečak”, koji ne daje dobar primer mlađoj populaciji.

Takvih primera sa njihove strane ima bezbroj, a poslednje gde su napali Đokovića bili su oko korone, i posle diskvalifikacije sa US opena.

– Novak se ponovo ne pridržava mere distance i nošenje maske. On se približio jednom detetu previše blizu, a nije koristio mere zaštite. Objašnjavao kako pravilno da drži reket i udara imaginarno lopticu – navodi Dejli mejl.

Novaku Đokoviću tenis je trenutno u drugom planu. Dane u Beogradu, najbolji teniser sveta provodi kao sav norlmalan svet.

U celu tu raspravu su se uključili i pratioci na društevnoj mreži, jedni su branili srpskog tenisera i pohvalili ga što je izaašo u susret deci, dok ga drugi napadaju da nije imao masku i držao distancu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike