Dobre vesti sa "Marakane": Prvo pojačanje u ponedeljak, a važan adut je ponovo zdrav

18.12.2020

10:19

0

Autor: D. B.

Jedan od miljenika navijača ponovo će zadužiti crveno-beli dres

Dobre vesti sa "Marakane": Prvo pojačanje u ponedeljak, a važan adut je ponovo zdrav
Copyright MN Press

Razgovori su završeni, ishod je konačan – Slavoljub Srnić će u ponedeljak ponovo postati igrač Crvene zvezde.

Srnić je posle rastanka sa Las Palmasom trenirao sa Zvezdom, a sada su se stekli svi uslovi da se drugi put vrati u klub čiju je omladinsku školu prošao.

Tačno je, pričao sam sa Srnićem. On je bio deo Zvezdinog uspeha na početku. Znamo kakav je igrač i šta od njega možemo da očekujemo. Već neko vreme trenira sa nama. Hteli smo i ranije da potpišemo ugovor, ali je bilo birokratskih prepreka – rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela za “Informer”.

Pročitajte još

Srnić je debitovao za crveno-bele pod komandom Aleksandra Kristića novembra 2010. godine, a kasnije je otišao na pozajmicu u Sopot i Čukarički. Kada mu je istekao ugovor sa crveno-belima ostao je u Čukaričkom. Na Banovom brdu je stigao i do statusa reprezentativca, ali se i izborio za povratak u redove Crvene zvezde. Poslednjeg dana avgusta 2015. godine, na insistiranje, tadašnjeg trenera Miodraga Božovića, ovaj Šapčanin je potisao trogodišnji ugovor. Ostaće zapamćeno i da je Srnić bio junak pobede nad Kelnom kojom su crveno-beli obezbedili prethodno evropsko proleće.

U Španiju se otisnuo u januaru 2019. godine potpisavši za Las Palmas. Posle 34 utamice za ovaj tim, oktobra ove godine raskinuo je ugovor.

– Atmosfera je u klubu ona koju poznajem. Kao da nisam ni odlazio u januaru 2019. Tako sam i osećam, pogotovo kad vidim Gagija i Stoleta kako mi daju opremu. Nekako prorade emocije, to sam rekao i ženi. Kada sam izašao na trening u Zvezdinoj opremi imao sam osećaj kao da nisam ni odlazio – objasnio je Srnić.

Iz Crvene zvezda stiže i još jedna dobra vest za sve njene navijače Željko Gavrić je negativan na testu na koronavirus.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike