Dobra, baš dobra utakmica na "Krovu": Poništeni golovi, veteran Kaluđerović i dalje rešeta, ali je junak Partizanov đak

23.07.2021

20:02 >> 20:42

0

U narednom kolu Zmajevi protiv Partizana

Dobra, baš dobra utakmica na "Krovu": Poništeni golovi, veteran Kaluđerović i dalje rešeta, ali je junak Partizanov đak
Copyright MN Press

Veoma zanimljivo je bilo danas u utakmicama Superlige Srbije. Posle duela u Kragujevcu u kojem je domaćin Radnički 1923 pobedio Spartak, “prštalo” je i u Beogradu. Voždovac je u drugoj utakmici drugog kola srpskog šampionata savladao Proleter, sa 2:1.

Tako je ekipa Predraga Rogana došla do prvog trijumfa ove sezone, dok je tim Branka Žigića upisao i drugi poraz. Prošlog vikenda slavio je Partizan.

U uvodnim minutima, “Zmajevi” su poveli, ali je gol poništen zbog ofsajda. Nešto kasnije, u 23. minutu bilo je 1:0 na “Krovu”. Strelac je bio Ivan Milosavljević koji je prošao Partizanovu školu. Ovo je bio i rezultat prvog poluvremena.

pročitajte još:

Već u 49. minutu izjednačio je gost iz Novog Sada. Posle kornera sa leve strane, glavom je pogodio iskusni Andrija Kaluđerović. Iskoristio je doskorašnji napadač Rada neodlučnost golmana Miloja Prekovića i pogodio za egal. Ovo je Kaluđeroviću 80. gol u srpskom šampionatu ukupno, čime se izjednačio sa Milanom Bojovićem na večitoj listi strelaca.

Samo minut kasnije, usledilo je novo vođstvo. Sa leve strane centrirao je Stefan Hajdin, a glavom iz trka je pogodio Milosavljević koji je teren napustio u 76. minutu. Ušao je tada Edin Ajdinović.

 

Treba reći da je u tim trenucima poništen i gol Proletera, zbog igranja rukom Dilana Ortiza. Nesuđeni strelac je bio Branislav Jovanović.

Tempo igre nije opadao do kraja duela, ali se rezultat nije menjao.

U narednom kolu Proleter će biti domaćin Novom Pazaru, a Voždovac gostovati Partizanu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike