Dileme nije ni bilo: Milivojević se oglasio posle novogodišnje žurke i otkrio kako će da se iskupi

06.01.2021

21:10 >> 21:16

0

Autor: D. B.

Kapiten Kristal Palasa izdao je zvanično saopštenje

Dileme nije ni bilo: Milivojević se oglasio posle novogodišnje žurke i otkrio kako će da se iskupi
Copyright Profimedia

Drugačije nije moglo. Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa i član fudbalske reprezentacije Srbije izdao je zvanično saopštenje u kome se izvinjava zbog ponašanja tokom dočeka nove, 2021. godine.

Pročitajte još

Kao što je poznato fudbaler je zajedno sa kolegom iz reprezentacije i nekadašnjim saigračem iz Anderlehta Aleksandarom Mitrovićem, prekršio pravila o okupljanjima koje važe u Engleskoj, pa je u većoj grupi dočekao dolazak 1. januara.

– Želim da se javno izvinim zbog potupaka tokom dočeka nove godine. Kao kapiten Krisatal palasa potpuno sam svestan da imam odgovornost koja je veća od samo one fudbalske. Izneverio sam navijače, klub, trenera i saigrače. Zahvalan sam što ću moći da nastavim da radim posao koji volim i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Izvinjavam se svima koji su bili ljuti ili uznemireni zbog mojih postupaka. Doniraću sredstva zdravstvenim ustanovama koje se bore sa koronavirusom – napisao je Milivojević.

Milivojević je inače preležao koronavirus zbog koga nije mogao da pomogne Srbiji u meču baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike