Degenek: Da nam ne dozvoli da izvedemo korner... Sramno

26.02.2021

06:15 >> 00:20

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni defanzivac ponosan na saigrače i stručni štab

Degenek: Da nam ne dozvoli da izvedemo korner... Sramno
Copyright Profimedija

Dugo će trebati fudbalerima Crvene zvezde da dokuče koji osećaj je dominantniji posle dvomeča šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana. Da li žal za propuštenom prilikom da se napravi veliki iskorak na evrosceni, ili ponos što je favorizovani rival prošao dalje a da nije pobedio srpskog šampiona (2:2, 1:1).

– Izgledali smo prilično dobro. Osim penala, ne znam da li su imali još jedan ili dva šuta u okvir gola. Mislim da smo ih držali dobro, zatvarali smo jedan drugog. Gobeljić, koji nije trenirao šest, sedam dana, je odigrao dobru utakmicu. Odradili smo maksimalno, ostavili srce na terenu. Svima nam je krivo što nismo prošli dalje, zaslužili smo – rekao je posle meča štoper Zvezde Miloš Degenek.

Nekadašnji reprezentativac Australije zadovoljan je kako su on i saigrači izašli na kraj u duelima sa Leaom u prvom i Ibrahimovićem u drugom poluvremenu.

Pročitajte još

– Nijedan duel nismo izgubili ni Raša Pankov ni ja, ni u prvom ni u drugom poluvremenu. Jesmo nekoliko puta grešili u dodavanjima, ali to se dešava kada dođeš na ovako veliku utakmicu. Dok nismo došli sebi, posle prvih 15 minuta je bilo super. Cela ekipa je odigrala fenomenalno, glava gore za sve. Iskreno, preponosan sam na sebe, na ljude, na Mistera kako je odradio posao. Došli smo oslabljeni, ali smo jedan Milan, sa 10 igrača, suzbili u njihov kazneni prostor. Oni su dobili penal u Beogradu, dobili su penal ovde, nama ne svira jedan gol, ne da nam da izvedemo korner, što je po mom mišljenju sramno, ali to je fudbal. Borimo se, idemo dalje – kazao je Degenek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike